Open SKIRM 14 Juli 2019

17 mei 2019 | Door Rob van Zweeden |

Evenementgegevens


Hek Open : 9.00uur
Entree : 25,00 pp
Introducees welkom

Airsoft Club Amsterdam organiseert met een team enthousiastelingen en soms in samenwerking met derden regelmatig Open Skirms met een verhaal lijn.

Onze zondag skirms vallen in de categorie TACSIM waarbij een groot aantal missies en opdrachten in combinatie met verschillende respawn mogelijkheden voor een spannende dag zorgt.

Het speelveld bestaat uit 8,5 hectare gevarieerd terrein met gethematiseerde inrichtingen. Zo is er bv een kannibalendorp, een vissers dorp, een fort, een barakken kamp, een kerk, een Bamboe Jungle, enz. enz. De velden zijn dicht begroeid en bosrijk maar hebben ook open stukken met riet of bamboe, slootjes e.d. en deze velden kunnen aan elkaar gekoppeld worden of juist gescheiden afhankelijk van spel en wens. Het speelveld kan afhankelijk van het thema 60 tot 100 spelers de ruimte bieden. 
Onze thema’s veranderen per maand maar er zijn terugkomende Thema’s zoals:
D-Day , Escobars Gold, Hostage, Guerrilla Jungle en Z-Virus !
In 2019 ook een aantal nieuwe thema’s en daarvoor gaan we de 24ste wat nieuwe opdrachten en missies uit proberen.

We zorgen bij elk thema voor een eigen Game Play zodat elke Skirm een nieuw avontuur wordt en ook de terug kerende thema’s blijven spannend met nieuwe elementen.

Onze kantine met grote bar en uitgebreide keuken biedt plek aan 100 tot 150 personen en functioneert perfect als clubhuis met heerlijk eten en drinken tijdens de pauze’s.
Naast de kantine is een grote zaal die wij tijdens de skirms inzetten als staging area voor alle airsoftspelers om de gear in orde te maken en deze ruimte is voorzien met genoeg tafels en banken voor alle spelers en teams.
Vanuit deze ruimte kom je gemakkelijk bij de schietbanen en de speelvelden maar ook bij de toiletten, de kleedkamers en de douches.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij:
Rob van Zweeden 0621174228

 

 

Klik hier om direct aan te melden

Reacties zijn gesloten

We play on 8,5 haMeldt je aan!Meldt je aan!